تحقیق در مورد تفاله چغندر 12 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 11 صفحه
قسمتی از متن .doc :
تفاله چغندر
1-مقدمه
امروزه استفاده از تولیدات کارخانه های قند در جهان به صورت وسییع و چشمگیری مورد توجه صنایع پلاستیک و داروئی غذایی قرار گرفته است و با مطالعات مداومی که انجام شده همه ساله تولیدات نوینی به بازار صنعت عرضه میگردد بطوریکه عنوان SUCROHIMIE در مقابل PETROCHIMIE صورت حقیقت به خود گرفته است.
در کاخانجات قند اعم از چغندری و نیشکری سه محصول جنبی تولید می شود که این محصولات جنبی در صنایع دیگر و مصارف دیگر مورد استفاده قرار می گیرد .
در حال حاضر در ایران معمولا تمامی تفاله چغندر ومقدار ملاس به عنوان خوراک دام و قسمت مهمی از ملاس تولیدی از چغندر در قندگیری از ملاس مورد استفاده مجدد قرار گرفته و از پس آب آن استفاده مجدد نمی شود . مقدار کمی از ملاس نیز در کارخانه الکل سازی به اتانول تبدیل می شود . مقداری از باگاس یا تفاله نیشکر در صنعت کاغذ سازی استفاده می شود و مقدار بیشتری از آن بعنوان سوخت در کوره بخار مورد استفاده واقع می شود .
در فن قند سازی خشک کردن مواد اهمیت شایان توجهی دارد زیرا پس از بکار گرفتن مواد تر در کارخانه ی قند فراورده های کارخانه باید بصورت خشک به بازار فروش عرضه شود . دست کم دو فرآورده ی اصلی کارخانه یعنی شکر وتفاله تر چغندر باید خشک شود . شکر همیشه بصورت خشک و تفاله ی چغندر گاهی بصورت تر ولی بیشتر بصورت تفاله ی خشک بفروش میرسد . افزوده بر دو فرآورده فوق بخشی از ملاس (پاشیره ) همراه با تفاله ی چغندر خشک می شود و برگ و سرچغندر خوراک سبز دام و گل اضافی و دیگر مواد نیز خشک شده با بازار هرضه می گردد . بخش بزرگی از فرآورده هائی که در کارخانه ی قند به بازار عرضه میشود باید خشک شده باشد .
از دیدگاه نیاز کلی کارخانه به گرما خشک کردن مواد یک عامل بسیار مهم است . باید در نظر گرفته شود که کارخانه ی قند چغندر زدیک به 25 تا 30 % گرم و گاهی بیشتر تنها برای خشک کردن تفاله ی چغندر بکار برده می شود . از اینرو خشک کردن مواد در پایان کار قرار دارد . خشک کردن در چگونگی فرآورده های کارخانه یک عامل شناسگر است هر چند که نمی تواند با عدد یا پول نشان داده شود . موادی که از خشک کن بیرون داده می شود فراورده ی پایانی کارخانه است . اگر هنگام خشک کرن فراورده زیانی ببیند جبران ناپذیر بوده و قابل تبدیل نمی باشد . فراورده ی خشک شده با همه نقص خود نشانگر همه هزینه ی فرایند های کارخانه قند می باشد . هر چند که خشک کردن در پایان کارهای کارخانه قند قرار دارد نباید با توجه کمتری انجام گیرد .
فصل اول
2- فرآیند تولید تفاله چغندر
چغندر پس از خلال شدن در اسیاب خلال وارد دستگاه عصاره گیری یا دیفوزیون شده در دستگاه دیفوزیون خلال در اثر تماس با آب گرم ابتدا دفاتوره شده و سپس عملیات دیفوزیون زبق قانون فیک انجام می شود . در حین این عملیات ساکاروز و یک سری از مواد غیر قندی داخل خلال به درون آب نفوذ کرده و خلال تبدیل به تفاله شده و آب خام تبدیل به شربت می شود . تفاله از یک طرف و شربت خام از طرف دیگر خارج میشود .
3-تعریف تفاله چغندر
تفاله چغندر یکی از محصولات جنبی در کارخانه قند است و خلالی است که در دستگاه دیفوزیون تا حد امکان که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد قند آن استخراج شده باشد.
4-ترکیبات شیمیایی تفاله چغندر
تفاله چغندر همان استخوان بندی سلولهای چغندر است که از سلولوز تشکیل شده است و آنرا در لصطلاح قند سازی مارک می نامند . مارک 4 تا 5 درصد از ترکیبات چغندر را تشکیا می دهد .
مارک چغندر عمدتا از مقادیر مساوی سلولز هستند که موجب استحکام سلول چغندر می شوند در صورتیکه مواد پکتیکی مانند سیمان موجب چسبیدن سلولها به یکدیگر می گردد .
علاوه بر ترکیبات فوق مارک دارای پروتئین ها و ساپونین و مقدار بسیار جزئی مواد آلی و مواد معدنی می باشد .
همی سلولز عبارتند از پلیمرهای هیدرات دو کربن و از نقطه نظر شیمیایی هیچگونه تشابهی با سلولز ندارد و اسم اینگونه مواد بدان جهت همی سلولز می باشد که همراه با سلولز در مواد سلولزی یافت می شود . همی سلولزها معمولا از زنجیره آرابینوز که نوعی ماده قندی دارای 5 اتم کربن است تشکیل شده است این زنجیره پلی سلکارید معمولا با مواد پکتیکی ترکیب شده و جدار سلولها را تشکیل می دهند.
سلولز زنجیره ای است مرکب از گلوکز (قند با شش کربن ) که به یک ملکول بسیار طولانی و بسیار ثابت از گلوکوزیدیک مرتبط شده است . سلولز ماده ای است که در آب نا محلول ولی در معده حیوانات نشخوار کننده هضم می شود .
لیکن زنجیره است با ده کربن که برروی سلولز مستقر و موجب استحاکام بیشتر سلولهای گیاهی می گدد ولی بدون ارزش غذایی بوده و خوبخاتانه بمقدار خیلی کمی در مارک چغندر وجود دارد .
پکین ها زنجیره اسید است با ده کربن که بر روی سلولز مستقر و موجب استحکام بیشتر سلولهای گیاهی میگردد ولی بدون ارزش غذایی بوده و خوشبختانه بمقدار خیلی کمی در مارک چغندر وجود دارد .
پکین ها زنجیره اسید D گالاکنورونیک همراه بندهای گلوکوزیدیک است . پکتینه حاوی تقریبا 7% گروه متیل کاربوکسیلیک و 6% گروه استیل ها هستند .
پکینها تفاله چغندر شامل قسمت عمده ای از گروه استیل ها می باشد که به مراتب بیشتر از سایر پکین های گیاهی است .
تفاله کارگاه شربت گیری (دیفوزیون)
برای اینکه تفاله ی شربت گیری بتواند خوب ترابری شود باید نزدیک به 8% مواد خشک داشته باشد .
تفاله ای که از بیشتر دستگاههای شربت گیری بیرون ریخته می شود کمتر از این مواد خشک دارد و از اینرو باید پیش از ترابری چلاونده شود در بسیاری از جاها مثلا در آلمان تفاله ی چغندر که 45% وزن چفندر است با 10% مواد خشک به کشاورزان پس داده می شود . گاهی مواد خشک تفاله تا 22% نیز بالا می رود که آنوقت مقدار تفاله نسبت به چغندر کمتر از 45% می شود .
تفاله ی تر تازه یا ترشاندههمراه با برگ چغندر قند یک خوراک دام آبداری است که شیر گاوهای شیرده را افزایش میدهد . نسبت مواد پروته اینی آن به یگان نشاسته 9/10: 1
سایر محصولات :
تحقیق در مورد تفاله چغندر 12 ص
تحقیق در مورد تفاله چغندر 12 ص...
دانلود مقاله تیموریاندانلود مقاله تیموریان...
تحقیق در مورد جنگ جهانی در دوره ظهور 63 صتحقیق در مورد جنگ جهانی در...
پاورپوینت رابطه علم و دین از دیدگاه علامه طباطباییپاورپوینت رابطه علم...
دانلود مقاله تفسیر سوره حدیددانلود مقاله تفسیر...
رابطة من و مشتریانمرابطة من و مشتریانم...
تحقیق در مورد تغذیه از نظر قرآن کریم 8صتحقیق در مورد تغذیه از...
دانلود مقاله تغذیه سالمدانلود مقاله تغذیه...
تحقیق در مورد جرائم رایانه ای در امور بانکیتحقیق در مورد جرائم...
دانلود طرح توجیهی طرح پرورش قـارچ خوراکـیدانلود طرح توجیهی طرح...
دانلود مقاله تعریف مشارکتدانلود مقاله تعریف مشارکت...
دورههای عالی آزاددورههای عالی آزاد...
پاورپوینت رابطه اضطراب و فشار خونپاورپوینت رابطه اضطراب و...
60 پروژه آماده حسابداری در قالب اکسل و ورد60 پروژه آماده حسابداری...
تحقیق در مورد تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ردیابی سرولوژیکی جدایه ایرانی ویروس کوتولگی زبر ذرت 13 صتحقیق در مورد تعیین...
تحقیق در مورد جایگاه دیدن و فرآیند بینایی در هنر عکاسیتحقیق در مورد جایگاه دیدن...
دانلود مقاله تعریف تذهیبدانلود مقاله تعریف تذهیب...
دانلود پاورپوینت اختلالات_اضطرابیدانلود پاورپوینت اختلالات_اضطرابی...
پاورپوینت ذخیره و بازیابی اطلاعاتپاورپوینت ذخیره و...
ده توصیه بازاریابی برای کسب و کارهای کوچکده توصیه بازاریابی برای کسب و کارهای...
دانلود مقاله تعاون در اقتصاددانلود مقاله تعاون در اقتصاد...
تحقیق در مورد تعمیرگاه و مکانیکیتحقیق در مورد تعمیرگاه و...
تحقیق در مورد جداسازى مولیبدنیت از کنسانتره مس سرچشمه کرمانتحقیق در مورد جداسازى...
دانلود مقاله فواصل فازی در شبکه توزیع برقword 22صفحهدانلود مقاله فواصل فازی در شبکه توزیع...
دانلود طرح توجیهی طرح پرورش قـارچ خوراکـی 16 صدانلود طرح توجیهی طرح پرورش قـارچ...
دانلود مقاله تصفیه و ضدعفونی آب و فاضلابدانلود مقاله تصفیه و...
تحقیق در مورد تعمیرات و نگهداری ماشین آلاتتحقیق در مورد تعمیرات...
دستمال کاغذیدستمال کاغذی...
تحقیق در مورد جامعه مدنی و مشارکت نوجوانتحقیق در مورد جامعه مدنی...
دانلود مقاله تصفیه آب و فاضلابدانلود مقاله تصفیه...
پاورپوینت دیود پیوندی 42 اسلایدپاورپوینت دیود پیوندی 42 ...
دانلود پاورپوینت اخلاق حرفه ایدانلود پاورپوینت اخلاق حرفه ای...
تحقیق در مورد تعلیم و تربیت در اسلامتحقیق در مورد...
دانلود مقاله تسخیر لانه جاسوسیدانلود مقاله تسخیر لانه جاسوسی...
تحقیق در مورد جامعه و مدرسه 11صتحقیق در مورد...
درمانگاه شبانه روزیدرمانگاه شبانه روزی...
دانلود مقاله تریستور هادانلود مقاله تریستور...
دانلود طرح توجیهی طرح پرورش قارچ 17 صدانلود طرح توجیهی طرح پرورش قارچ 17...
تحقیق در مورد تعلیم و تربیت گام به گام در مهد خانوادهتحقیق در مورد تعلیم و...
تحقیق در مورد جامعه مدنی و جامعه سیاسی 115 صتحقیق در مورد جامعه مدنی و...
درمان فرسودگی شغلیدرمان فرسودگی شغلی...
پاورپوینت ذخیره سازی انرژی در معماری سنتی 35 اسلایدپاورپوینت ذخیره سازی...
تحقیق در مورد تعلیم و تربیت و هنر 12صتحقیق در مورد تعلیم و تربیت و...
دانلود پاورپوینت اخلاق اسلامی و آیین زندگیدانلود پاورپوینت اخلاق اسلامی و آیین...
تحقیق در مورد جامعه شناسی شهری 7صتحقیق در مورد جامعه...
دانلود مقاله تخت جمشید، یادگار هخامنشیاندانلود مقاله تخت جمشید، یادگار...
درسهایی در مورد کارآفرینی درس سومدرسهایی در مورد کارآفرینی درس سوم...
دانلود طرح توجیهی طرح پرورش شتر مرغدانلود طرح توجیهی طرح پرورش شتر مرغ...
تحقیق در مورد تصفیه فاضلابتحقیق در مورد تصفیه فاضلاب...
تحقیق در مورد جامعه شناسی شهری و روستاییتحقیق در مورد جامعه...
تحقیق در مورد قزلباشتحقیق در مورد فنآوری اطلاعات و اثرات آن بر ساختار سازمانها
تحقیق در مورد فشار خون
تحقیق در مورد سلامت سازمانی 23 ص
تحقیق در مورد حجاب و عفاف
پاورپوینت در مورد بیوگرافی استاد شهریار
تحقیق در مورد زیبایی و آراستگی ظاهر از دیدگاه قرآن
پاورپوینت در مورد تست های کلیوی
تحقیق در مورد طوطی پرنده
پاورپوینت در مورد تورم و دلایل ایجاد آن در اقتصاد ایران
تحقیق در مورد چگالی
پاورپوینت در مورد صد نکته در پایان نامه نویسی
پاورپوینت در مورد شیمی الی وعطرها
پاورپوینت در مورد بهبود خواص فولاد
پاورپوینت در مورد فسفر در گاوهای شیری
پاورپوینت در مورد شیمی آْی و عطرها
پاورپوینت در مورد صد نکته در پایان نامه نویسی
پاورپوینت در مورد شیمی الی وعطرها
پاورپوینت در مورد تست های کلیوی
پاورپوینت در مورد تحلیل الگوریتمها 15 اسلاید
پاورپوینت در مورد تورم و دلایل ایجاد آن در اقتصاد ایران
پاورپوینت در مورد تاریخچه استفاده از بیوایمپلنتها
پاورپوینت در مورد بهبود خواص فولاد
پاورپوینت در مورد بیوگرافی استاد شهریار
کلمات کلیدی :خشک کردن مواد مارک چغندر وجود چغندر وجود دارد وجود دارد پکین ارزش غذایی بوده ولی بدون ارزش فاله چغندرفاله چغندر بیشر سلولهای گیاهی مورد فاله چغندر خشک کردن فاله چغندر مواد خشک کردن مواد های کارخانه مارک چغندر کارخانه قند مورد اسفاده خشک شده شرب گیری چغندر کارخانه سلولز زنجیره اسفاده دیفوزیون فرآورده فراورده
- ۹۶/۰۷/۲۶